Facebook

Akademitillæg


Der opkræves to gange årligt et ”Akademitillæg” pålydende kr. 1.000,- for at spille på et talent- eller elitehold1 i AB. De to opkrævninger dækker over henholdsvis foråret & efteråret. Baggrunden for dette tillæg skal findes i nedenstående forhold

Som akademispiller hører man under klubbens elitehold, hvor der er større krav til trænerens uddannelse, og dermed også niveauet til træning. Dette kan ikke undgå at smitte af på spillernes niveau, og intensiteten af træningen generelt. Der afvikles også spillersamtaler, hvor træner og spiller i fællesskab ser på kompetenceudvikling, og hvordan det bedst kan finde sted, så der kommer en positiv udvikling, og spilleren tager de rigtige skridt for at dygtiggøre sig bedst muligt.

AB har udviklet et spillerudviklingsprogram, så den enkelte spiller kan udvikle sig på de rette parametre, og dygtiggøre sig både på og uden for banen. Som førsteholdsspiller er man en del af AB’s akademihold, som konkurrerer med andre licensklubber i nogle af landets øverste rækker. Dvs. at man som spiller bliver matchet på et højt niveau, som er med til at udvikle ens forskellige kompetencer i en positiv retning.

Antallet af licensklubber er steget med 56 % over de sidste ni sæsoner mens det samlede budget for driften af DBU’s licenssystem i samme periode blot er steget med 0,15 %. Der er altså ikke blevet bundet flere støttekroner efter en ungdomslicens over det sidste tiår hvilket har betydet, at vi selv har skulle finde endnu flere midler til at drive vores ungdomslicens da kravene til driften af en ungdomslicens er vokset betydeligt.

Generel benchmarking i forhold til de øvrige licensklubber i forhold til kontingent, elitetillæg og øvrige spillerudgifter. Her ligger AB et stykke under de fleste andre licensklubber i forhold til kontingent mv. mens vi opretholder stort set de samme tilbud til spillerne på talent-/Elitehold.
Nyheder
9.6.21
AB & Sports College Gladsaxe i nyt samarbejde
AB og Sports College Gladsaxe har gået hånd i hånd siden SCG tog første spadesti...
Kalender
14.6.21
Old boys 1 (+32)
AB-Dragør Bk.
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd