Lørdagstjønserne


Afslutning på sæsonen 2014
Vanen tro blev sæsonen afslutet med en julefroskot d. 10/1. Her blev bl.a. årets spiller (Stærke) og årets topscorer (Dioego) kkåret. Derudover var der uddeling af diplomer for andre af sæsonen mere eller mindre imponerende "præstationer".
Af: Jesper Stærke Clausen
Lørdagstjønsere i Alicante
Fra d. 16.-19. deltog 9 lørdagstjønsere i en velgørenhedsturnering i Alicante, Spanien, hvor der blev spille 7-mands bold på kunststofbaner med hold fra flere lande i Europa. Inden afrejsen havde vores lokale "udlandsprof", Kim, fortalt det var den tjønseturnering med spillere på vores egen alder - dvs. 40-50. Kim havde også givet de lokale den opfattelse at vi var gamle landsholdspillere så de andres forventninger var høje. Turnering blev spillet lørdag i +30 grader. Vi lage stærkt ud og slog et fransk hold 1-0 (burde have vundet større). I den anden kamp spillede vi mod et engelsk hold, der kom foran på et ærgeligt mål. Herefter pressede vi hård og havde mange gode chancer. De spillede dog typisk engelsk og sparkede bolden væk hver gang de fik den. Et ærgeligt nederlag som nogle stadig er skuffede over. Vi kom dog videre til mellemrunden og spillede mod et spansk hold. De kom hurtigt foran 3-0. Vores målmand syntes ved det ene mål han skulle spille angriber, vi tabte desværre bolden og så havde de andre scoret. Vo kom stærkt igen og nåede op på 2-3. 10 sekunder før tid havde vi CHANCEN til at udligne og få forlænget spilletid, men brændte desværre. Lørdag aften var der tapasbar med fri øl. Her vandt vi til gengæld suverænt øldrikningen - selv englænderne kunne ikke følge med! Tak til alle for en dejlig tur og til Kim for initiativet. Vi tager derned igen næste år (maj måned) og håber vi kan stille med 2 hold. Der er taget en del andre billeder, som kan ses på arrangørklubbens hjemmeside: www.fcoami.eu. Mvh Stærke
Af: Jesper Stærke Clausen
Afslutningsfest for sæson 2010
Julefrokost for lørdagstjønserne blev afholdet d. 26.2 med kåringen af årets spiller og topscorer.
Af: Jesper Stærke Clausen
Nyheder
12.7.18
Lørdagstjønserne
Vil du spille fodbold efter d. 1. august?
Det håber vi i hvert fald. Men så SKAL du aktivere dit Fodboldpas.
Billedserier
World Cup 70+
World Cup 70+ afholdes i år på Skovdiget 1 i Bagsværd. Her deltager hold fra Danmark, Japan og USA. Der er stor glæde at spore hos de erfarne herrer, selvom der er langt at løbe fra den ene ende til den anden, når 11-mands banerne ikke tages i brug så ofte. Men kammeratskabet og viljen til at vinde er intakt, hvilket man hurtigt kan spore når dommerens fløjte har lydt. Sidste år var AB's tjønserhold en tur i Japan, og på den måde får de besøgt hinanden verden over, mens glæden ved fodbolden deles. De indledende runder blev spillet torsdag, men finalerne afvikles lørdag.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd