Vil du spille fodbold efter d. 1. august?

12. juli 2018
Det håber vi i hvert fald. Men så SKAL du aktivere dit Fodboldpas. Jo før jo bedre.

Mange har allerede aktiveret deres Fodboldpas, men efter den nye Databeskyttelseslov er trådt i kraft, så er det et DBU-krav, at alle fodboldspillere har et Fodboldpas. Fodboldpasset hjælper således fodboldfamilien med at overholde databeskyttelsesforordningen, da ”vilkår og betingelser” italesætter databehandlingen/visningen i hele fødekæden, fra dig til din klub, over unioner og i sidste led eventuelt til FIFA. Men også datakvalitet er en del af forordningen, og passet vil sørge for, at du er tæt på egne data og bliver bevidst om vigtigheden i løbende at tilrette disse.

Du kan aktivere dit Fodboldpas på tre forskellige platforme. Hvis du er fodboldspiller over 12 år, kan du med fordel aktivere det via. DBU's helt nye spillerapp, som hedder Driblr. App'en kan findes i App Store eller Google Play. Hvis du er værge til en fodboldspiller under 12 år, forælder eller i en anden funktion i din klub, kan du aktivere dit Fodboldpas via Fodbold app'en (den med DBU-logoet) eller via Mit DBU på www.dbu.dk. Fodboldspillere over 12 år kan også aktivere Fodboldpasset i Fodbold app'en og på www.dbu.dk.

Når du er inde på dit Fodboldpas og har accepteret ”Vilkår og betingelser”, så er fodboldpasset aktivt. Det fremgår tydeligt, at passet er aktivt.

Skynd dig at få det aktiveret NU!

Se mere her: www.dbu.dk


Tilknyttet fil:    Fodboldpas (176 Kb)
Nyheder
12.7.18
Vil du spille fodbold efter d. 1. august?
Det håber vi i hvert fald. Men så SKAL du aktivere dit Fodboldpas.
Billedserier
World Cup 70+
World Cup 70+ afholdes i år på Skovdiget 1 i Bagsværd. Her deltager hold fra Danmark, Japan og USA. Der er stor glæde at spore hos de erfarne herrer, selvom der er langt at løbe fra den ene ende til den anden, når 11-mands banerne ikke tages i brug så ofte. Men kammeratskabet og viljen til at vinde er intakt, hvilket man hurtigt kan spore når dommerens fløjte har lydt. Sidste år var AB's tjønserhold en tur i Japan, og på den måde får de besøgt hinanden verden over, mens glæden ved fodbolden deles. De indledende runder blev spillet torsdag, men finalerne afvikles lørdag.
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd