Facebook

Flotte resultater i Hadsund

17. september 2018
Til FTT stævne i Hadsund skulle AB's dygtige U12 drenge spille mod spændende klubber som IFK Göteborg, Vålerenga, Stabæk, Tauras Kaunas og Atletic Sant Just Barcelona. Football Talent Trophy 2018 er en turnering for bredde og elite klubber, hvor man ønsker at samle disse hold til en fodboldfest og skabe sammenhold på tværs af landegrænser.

Holdene starter i indledende puljer hvor man vil blive seedet efter niveau og vidt mulig blandet så hver landsdel og evt udlandske hold er repræsenteret i hver gruppe.

Her efter går 1-2 videre til platin slutspil, 3-4 går videre til guld slutspil og 5-6 videre til sølv slutspil og efterfølgende går man videre til placeringskampe-slutspil. Alle hold afslutter med en finale og de 3 store finaler vil blive spillet på opvisningsbanen med alle deltagende hold som tilskuere.

AB-drenge leverede en solid indsats, med masser af sejre inden den afgørende finale. Her måtte akademikerne desværre se sig slået med 8-7 efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence, som blev en nødvendighed, efter en målløs finale.

Tak for et godt stævne ved Mariager Fjord i det nordjyske!Nyheder
15.1.20
Fodboldbestyrelse
Indkaldelse til medlems-/opstillingsmøde
Bagsværd den 15. januar 2020
Til Samtlige SENIORFODBOLDMEDLEMMER
Kalender
18.1.20
U15 (1)
U15 Træningskamp: AB - HIK
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd