Lundberg Dagen 2018

30. november 2018
Sidste lørdag i november var der Lundberg Dag, og over 80 seniormedlemmer deltog. I vanlig stil blev alle kampe fløjtet igang kl. 12:30, og der blev kæmpet på livet løs for sejrene. Holdene var blandede, og således var der på hvert hold en eller flere spillere fra førsteholdet.'

Efter hver 2. kamp blev der holdt taler og drikkepause i omklædningsrummet, mens der blev uddelt præmier. Præmierne gik til de spillere, som havde gjort sig særligt bemærket i de forskellige kampe - i positiv OG negativ forstand. Vinderne af Lundberg Dagen endte med at blive Team Fodboldrejser.dk, som bl.a. havde Basse Heller, Marcus Hørbye og Ken Weibel på holdet. Lundberg Prisen gik til John Andersen, som er aktiv 'Tjønser' og som er meget engageret i klubben. Alle disse modtog priserne i AB Sportscafé, hvor der var linet op med en lækker buffet, således at de mange sultne fodboldspillere kunne fylde depoterne op efter en lang og aktiv dag.

Vi glæder os over denne aktive dag, som er en fantastisk tradition, hvor 2. års U19-spillerne bydes velkommen i seniorrækkerne. Vi glæder os allerede til den næste i rækken.

Nyheder
20.6.19
Koordinatorer
Rasmus Hansen er ny talentchef
Fra d. 1/7-19 overtager Rasmus Grønberg Hansen ansvaret som ny Talentchef efter ...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd