Ny U19 Cheftræner på plads

11. januar 2019
Christian Meinertz Jensen tiltræder som ny U19 cheftræner i Akademisk Boldklub Gladsaxe, og skal derfor varmt velkommen. Christian bliver ansvarlig for vores talentfulde U19 hold, der i øjeblikket indtager en 2. plads i U19 Divisionen. Christian har DBU´s næsthøjeste licens, A-licensen og har mange års erfaring med talentudvikling. Han har b.la. været ungdomstræner i FC København og B1908. Desuden har han været assistenttræner for Hvidovres 1. senior.

Talentchef Patrick Birch Braune er glad for Christians ankomst
- Med Christian får vi en dedikeret træner med masser af erfaring. Christian har en spændende profil, som passer rigtig godt til AB. Med erfaring fra øverste hylde på ungdommen herhjemme og erfaring med seniorfodbold er vi overbeviste om at vi har den rigtige person til at hjælpe U19 spillerne med at tage det sidste spring til 1. Senior og Gladsaxe Stadion.

Christian Meinertz Jensen glæder sig til at tage fat
- Jeg er meget glad, stolt og ydmyg over at have indgået denne aftale med en traditionsklub som AB. Min fornemste opgave bliver at gøre U19 spillerne så klar til overgangen til seniorfodbold. Håbet, og målet, er at videreudvikle på det fantastiske ungdomsarbejde der allerede bliver udført i klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang, og til at møde spillerne og staben.

Vi byder Christian varmt velkommen i klubben, og ser frem til at følge U19-holdet i foråret

Nyheder
6.6.19
U19 Divisionen
U19 vinder rækken!
AB’s U19-drenge har på suveræn vis har vundet U19 Divisionen, som er den næstbed...
Kalender
23.6.19
U19 (2)
U19 Drenge Øst AB - Nykøbing FC
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd