Opgraderinger i Talentakademiet

15. januar 2019
Thomas Ibsen vender hjem som fysioterapeut. Anders Lerche skal varetage den fysiske udvikling. Nyt samarbejde med Eye4talent og et udvidet samarbejde med Sport College Gladsaxe skal styrke talentudviklingen.

Den tidligere ungdomslandsholdsspiller og førsteholdsspiller Thomas Ibsen (billedet) er blevet tilknyttet vores talentakademi. Han skal varetage behandlingen vores dygtige ungdomsspillere. Med den erfaring han som spiller og med sin indsigt gennem sin uddannelse har han den perfekte profil i forhold til at give vores unge spillere det bedst mulige behandlingstilbud.

Anders Fritz Lerche er blevet tilknyttet som Fysisk træner. Opgaven består i at varetage den fysiske udvikling herunder styrketræning og test af spillerne. Anders har en kandidat i idræt og er uddannet fysioterapeut.

Eye4Talent IT system er blevet rullet ud for U13/1-U19/1 holdene og skal hjælpe i det daglige arbejde med talentudvikling.

Yderligere har vi udvidet vores samarbejde med Sports College Gladsaxe(SCG). U13/1-U19/1 før mulighed for deltagelse i morgentræning to gange ugentligt ligesom tidligere AB spillere Nicolai Jørgensen, Rasmus Thelander og Lukas Lerager har gjort det.

Talentchef Patrick Birch Braune udtaler
- Det er med stor glæde at vi kan præsentere nogle stærke tiltag. Det kommer til at give vores talentudvikling et løft. Vi har nogle dygtige trænere og ledere omkring vores hold og at kunne tilbyde dem værktøjer, der kvalificere, er essentielt.
Det er vigtigt for os, at sende et klart signal om, at vi kan og vil talentudvikling.


Nyheder
18.10.19
Orientering om akademitillæg
Vedhæftet er orientering om akademitillægget, som opkræves sammen med grundkonti...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd