Ny Børneudviklingstræner / U4-U12 leder

8. februar 2019
Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere og byde velkommen til vores nye Børneudviklingstræner / leder U4-U12 - Lars Basse Heller.

Basse har en masse trænererfaring med aldersgruppen U4-U12, og var også været træner på de ældre årgange og i seniorfodbold.

Basse vil sammen med den sportslige ledelse og trænerteamet gå forrest og vise den faglige retning, der skal til for at udvikle aldersgruppen både fodboldfagligt og socialt.

Basse har ansvaret for koordinering af klubbens børneudviklingsprogram for årgangene U4-U12, inklusiv kontakt med trænere, forældre mv. omkring det sportslige setup. Det indebærer blandt andet at sikre sammenhængen i træningen for U4-U12 og koordinere med klubbens øvrige sportslige ledelse.

Derudover er det et særligt fokuspunkt for klubben at Børneudviklingstræneren skal bidrage til at udvikle vores modtagelse af de yngste medlemmer i en fortsat bedre form og struktur. Det indebærer blandt andet aktiviteter i forbindelse med afholdelse af fodboldskoler, camps og andre arrangementer. Herudover er det vigtigt at bygge videre på samarbejdet med klubbens nærmiljø, herunder kontakt til daginstitutioner og skoler i Gladsaxe Kommune.

Vi har i AB dygtige trænere tilknyttet hver årgang og der er samtidig en opbakkende og engageret forældregruppe, som skal være med til at løfte en del af de praktiske som såvel sociale aktiviteter. Dette skal Basse arbejde med at få styrket, så vi får det bedste ud af disse ressourcer.

Vi byder Basse velkommen i klubben, og ser frem til et godt samarbejde!

Nyheder
20.6.19
Koordinatorer
Rasmus Hansen er ny talentchef
Fra d. 1/7-19 overtager Rasmus Grønberg Hansen ansvaret som ny Talentchef efter ...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd