Hjemvendt fra en fantastisk træningslejr

18. februar 2019
AB's elitehold brugte uge 7 i Antalya, hvor de fik finpudset formen, relationerne og mødte en masse spændende modstandere. U13, U14, U15, U17 og U19 var alle i aktion, og det var fantastisk at se så mange grønne trøjer på ét sted.

U19 mødte bl.a. selveste CSKA Moskvas U21-mandskab, og gav dem kamp til stregen. Sidstnævnte vandt 3-2, men vores unge akademikere kan være særdeles stolte over indsatsen, selvom de ærgrede sig over resultatet. De kunne til gengæld glæde sig over en flot 3-1 sejr tidligere på ugen, da de mødte FC Kairat fra den bedste seniorrække i Kazakhstan.

U17 mødte også stærk modstand i Tadsjikistans U17-landshold og fik et flot 1-1 resultat i en kamp, som akademikerne faktisk var tættest på at vinde.

U15 blev sat på en stor prøve, da de skulle op i mod Ruslands U15-landshold. Drengene kæmpede flot, men måtte se sig slået 1-0. En stor prøvelse mod Ruslands bedste U15-spillere, og derfor er det også flot at spille næsten lige op med dem.

U13, U14 og U15 spillede alle mod tyrkiske Kartal FC. Og det blev nogle meget målrige affærer! U13 vandt 3-0. U14 vandt hele 10-2(!) og U15 vandt 7-1.

Der var også en dag med trænerrotation, hvor de forskellige trænere stod i spidsen for et træningspas af hinandens hold. Dette giver både trænerne og spillerne en masse nye inputs, og skaber stærke bånd på tværs af årgange, samt gode trænerrelationer.

De yngste årgange lærte meget af de ældste, når de fik feedback på deres indsats efter kampene. Noget som var god læring for alle parter.

Vi ser tilbage på en fantastisk tur, og takker 100-mandsklubben for et flot tilskud til turen. Det har uden tvivl været med til at skabe nogle stærke relationer på de enkelte hold, men også på tværs af årgangene. Noget der uden tvivl giver klubben et løft fremadrettet.

Nyheder
14.5.19
Grand Old Masters
AB lander World Cup 2020
Der er ikke tale om FIFAs udgave af VM - hvis nogle skulle være i tvivl!
Kalender
20.5.19
Old boys 1
M +32 Øst AB - Stenløse BK
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd