Nye mål og net med hjælp fra Nordea-Fonden

15. april 2019
Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har modtaget støtte fra Nordea-Fonden, så vi kan investere i nye mål og net, til glæde og gavn for vores mange fodboldspillere. I AB er der plads til alle. Vi er ikke kun en eliteklub, men har også masser af spillere i alle aldre, som kommer for at nyde de gode stunder med holdkammeraterne – både på og uden for banen. Der er fokus på fællesskabet og glæden ved et aktivt liv.

Vi har meget aktivitet på vores baner om eftermiddagen og om aftenen i hverdagene. Her skal der naturligvis bruges mål. Disse flyttes ofte, hvilket slider på målene, og derfor vil flere mål give de enkelte hold en større fleksibilitet ift. de forskellige træningsøvelser og hvor kampene skal spilles. Der benyttes både 3-, 5-, 8- og 11-mands mål på vores baner. Det har vi nu fået mulighed for at løse.

Med hjælp fra Nordea-Fonden har vi fået flere sæt 11- og 3-mands mål, samt net til de fleste af anlæggets 8- og 11-mands mål. En støtte som vi ydmygt takker for, da det er med til at sikre endnu en succesfuld sæson på anlægget.

Nyheder
20.6.19
Koordinatorer
Rasmus Hansen er ny talentchef
Fra d. 1/7-19 overtager Rasmus Grønberg Hansen ansvaret som ny Talentchef efter ...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd