Facebook

U19 vinder rækken!

6. juni 2019
AB’s U19-drenge har på suveræn vis har vundet U19 Divisionen, som er den næstbedste række i Danmark. AB’s stærke ungdomsarbejde er blevet tydeliggjort i form af glade medlemmer, og det kan både ses og mærkes på spillerne. De yder deres bedste for holdet og endte dermed med dette imponerende resultat - allerede inden sidste kamp i sæsonen er blevet spillet. Tilmed spiller man mod andre U19-hold i samme række, som leverer spillere til hold i Superligaen.

Vi er i AB enormt stolte over vores drenge, og deres positive og professionelle tilgang, som de har stillet op med til hver eneste træning og kamp. Ydermere er vi glade for at kunne stille et hold, hvor en stor del endda er lokale drenge som har spillet i AB de meste af deres liv, hvilket vidner om en stærk loyalitet og tilknytning til klubben.

Med helt enestående præstationer har holdet kæmpet sig igennem sæsonen og har i skrivende stund kun tabt en enkelt kamp. Holdet spiller i række med hold som i sidste sæson spillede i U19 Ligaen, men har med stor bravur holdt et højt og flot niveau, som de andre hold ikke har kunnet følge. Alle spillerne har med stor gejst gjort deres for at de kunne ende med guldet, hvilket også kan ses på topscorerlisten, hvor to af vores spillere ligger i Top10. Der er en ukuelig tro på egne evner, og kommer de bagud, så slår ingen ud med armene. Tværtimod. Man bliver ved til kampen fløjtes af.

Vi er i AB stolte over det talentudviklingsmiljø, som hele tiden tager nye skridt, og giver vores unge mennesker mulighed for at sigte højt, jagte drømmen med ansvar for egen udvikling og deltage i fællesskabet i både med- og modgang. De skal lære at tage glæden med i alle henseender, herunder træning, kamp og selvfølgelig i omklædningen, hvor en stor del af det sociale sammenhold udvikles og sidst men ikke mindst at have respekt for hinanden og omgivelserne og dermed rumme fejl og forskelligheder. Og kan vi lære dem at tage de stærke værdier med i hverdagen, så bidrager vi med stolthed til udviklingen af nogle unge mennesker, som også er klar til livet uden for fodbolden.


Nyheder
3.6.20
Freestyle camp
29. og 30. juni kan du lære fra de bedste, når der afholdes Freestyle camp i Bag...
Kalender
6.6.20
U17 Divisionen
U17: AB - HIK
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd