Facebook

Lundberg Dagen 2019

2. december 2019
Lundberg Dagen 2019 var igen i år en fremragende dag for vores seniorspillere. De ældste U19-spillere indlemmes blandt seniorerne, og man sørger for at sammenholdet dyrkes på tværs af hold og aldre.

Selvom det er en hyggeturnering, så bliver der gået til den på de små baner. Holdene er blandede, da der er 1. senior, 2. senior, 3. senior, Old Boys, Veteran, Tjønsere og de ældste U19-spillere.

I mellem hver kamp blev der holdt pause i omklædningsrummet, hvor der blev holdt taler, kåringer og sidst men ikke mindst blev væskebalancen blev holdt i balance...

Albert Nørager, en af vores lokale knægte på førsteholdet, blev dagens topscorer, og endte da også med at være på det vindende hold. Lundberg Prisen 2019 blev givet til Patrick Birch Braune, som har været i AB det meste af sit liv. Patrick modtog den fuldt fortjent for sin store indsats som træner.

Efter turneringen stod den på en dejlig middag i AB Sportscafé, hvor der også blev hygget, grint og delt gode anekdoter.

Tak til deltagere, sponsorer og frivillige, som alle var med til at sørge for, at vi igen i år kunne have en fantastisk dag.

Nyheder
24.6.20
Indrangering af elitehold på plads
Den fælles indrangeringsgruppe for Drenge i Østdanmark har vurderet ansøgningern...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd