Facebook

Fodboldens Corona-regler

13. maj 2020
Kære trænere mv.,

Det er vigtigt, at I læser og orienterer jer i følgende meddelelse.

Det er med stor glæde, at vi så småt kan begynde at genåbne fodbolden på AB efter de seneste udmeldinger fra myndighederne.

Vi skal dog vænne os til, at vi for en periode skal spille fodbold på en anden måde end tidligere. Vi skal afvikle træning i overensstemmelse med myndighedernes og DBU’s anbefalinger. Derfor gælder følgende regler på ABs anlæg, indtil andet meldes ud:
· Har du Covid19-symptomer eller er du i risikogruppen, skal du ikke møde på anlægget.
· Der må maks. trænes i grupper på 10 personer, inkl. en træner. Og maks en gruppe pr. bane.
· Alle skal vaske eller afspritte hænder før træning.
· Der skal altid holdes 2 meters afstand til hinanden.
· Der skal ikke bruges hænder (undtaget målmanden), hoved eller bryst.
· Alle møder til træning og forlader træningen omklædt, direkte, og ved deres træningsgruppe.
· Kun træneren har adgang til bolde og toppe, og der bruges samme sæt hver gang. Veste bruges ikke. Evt. drikkedunke skal medbringes hjemmefra og må ikke deles.

Er du i tvivl om reglerne, så se også vedhæftede oversigt fra DBU samt yderligere beskrivelse i ”Fodboldens corona-regler”.

På AB betyder disse regler også ingen adgang til hal, omklædning eller øvrige faciliteter (herunder toiletter). Eneste henvendelse vil være ved vagten. Afhentning og rengøring af materialer vil også ske via vagten, og er den enkelte træners ansvar. Der vil komme nærmere information omkring praktikken her.

Før vi kan åbne igen skal vi sammen også have styr på bane-planlægning, opdeling i grupper, afvikling af træning mv. DBU udsender snarest træningsprogrammer til inspiration, som er tilpasset de nuværende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Hvert enkelt hold kan først gå i gang med at træne igen, når der er styr på alle disse ting, og der er givet grønt lys fra bestyrelsen. Træneren giver besked til spillerne, når der er tilladelse til at gå i gang. For hold uden træner og øvrige hold, skal der ligeledes gives tilladelse fra bestyrelsen, før der igen må spilles fodbold på AB.

Grundet forsamlingsforbud vil forældre og tilskuere i øvrigt ikke være tilladt på anlægget endnu.

Vi håber på jeres hjælp til at efterleve og kommunikere omkring disse regler.

Det er afgørende, at alle følger reglerne, så vi sikkert kan spille fodbold igen. Bestyrelsen og administrationen vil være til stede på anlægget til at svare på spørgsmål, og vi følger op på at reglerne bliver overholdt. Der vil også blive sat skiltning og markeringer op på anlægget hurtigst muligt.

Vi arbejder hårdt på at få de ting på plads. Der vil komme yderligere kommunikation til jer de kommende dage og uger, og har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte en af os i bestyrelsen. I kan altid holde jer opdateret på vores og DBU's hjemmeside.

Mvh. Fodboldbestyrelsen.

Nyheder
19.5.20
Turneringen indstilles
Resultaterne fra efteråret 2019 bruges i stedet til af afgøre op- og nedrykning ...
Kalender
6.6.20
U17 Divisionen
U17: AB - HIK
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd