Facebook

’Fitness i det fri’ - et helt nyt tilbud til AB’s medlemmer

28. september 2020
Da AB blev stiftet i 1889, var klubben for akademikere, men sådan er det ikke længere. AB er for alle, og klubben er i fuld gang med at en række nye initiativer. Heriblandt et moderne fitnessområde midt i anlægget, som er en ny måde at være aktiv på – uanset alder og niveau.

Naturen er et skønt sted at være fysisk aktiv - og som medlem af AB får man nu mulighed for netop det. Klubben har netop indviet et moderne fitnessområde midt i anlægget med udsigt til boldbaner og grønt, så langt øjet rækker. Og det er helt bevidst.

- Vi har længe gået med tanken om at tilføje vores anlæg noget ekstra. Og vi var meget bevidste om, at det skulle være noget anderledes, som klubbens medlemmer virkelig kunne få gavn af, lyder det fra ABs hovedformand, Ulrik Rasch.
Han uddyber, at klubben arbejder målrettet med at fastholde og øge medlemstallet, blandt andet ved at tilbyde kvalitetsaktiviteter for alle aldersgrupper, som kan supplere den traditionelle holdtræning.

Og de nye træningsredskaber er netop designet, så de rammer bredt. Konceptet bygger på en træningsform, hvor man bruger kroppens egenvægt som ballast. Alle - fra miniputter til seniorer, der har lyst at variere løbetræning, driblinger og målkast med en ny og anderledes aktivitet, kan være med.

- Tanken er, at ABs medlemmer og brugere kan benytte faciliteterne til både holdtræning og supplerende styrketræning. Og vores medlemmer er desuden hjertens velkomne til at kigge forbi med vennerne, deres forældre eller bedsteforældre i weekenden eller på andre tidspunkter. Området ligger i det fri og holder aldrig lukket, og det giver en helt unik fleksibilitet og mulighed for selv at tilrettelægge sin træning, når man har tid og lyst, lyder det fra Ulrik Rasch.

Der er officiel åbning af det nye fitnessområde tirsdag d. 29. september kl. 16:30. I den kommende periode vil der være faste instruktører tirsdag og torsdag fra kl. 16:30, som vil sørge for at man får den bedst mulige instruktion i at benytte de nye faciliteter.

For interviews, yderligere information eller fremvisning af det nye område, kontakt:

Maria D. Ludvig
Forretningsfører
Tlf.: 20 27 45 42
maria@abgladsaxe.dkTilknyttet fil:    Udendørs fitnessområde (95 Kb)
Nyheder
9.6.21
AB & Sports College Gladsaxe i nyt samarbejde
AB og Sports College Gladsaxe har gået hånd i hånd siden SCG tog første spadesti...
Kalender
14.6.21
Old boys 1 (+32)
AB-Dragør Bk.
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd