Facebook

Serie 5 er på toppen

22. oktober 2020
Serie 5-holdet er et sammentømret mandskab, som værner om kammeratskabet og 3. halvleg. I denne sæson er det hele kulmineret, og de har sat sig solidt på 1. pladsen i Serie 5's pulje 2. Allerede 2 runder første sidste spillerunde, så er 3. senior holdet sikre på en førsteplads. Pointhøsten og målscoren taler for sig selv, og i det tydligst mulige sprog: 9 sejre i 9 kampe og en målscore på 40-13.Cheftræner Bjarne Brohus sætter egne ord på holdet og sæsonen.
- Vi går efter fuldt hus og mangler 2 kampe hjemme mod henholdsvis Hareskov og Birkerød. Vi kunne have valgt at vinde mod Birkerød uden kamp, men vi er her for at spille fodbold, så kampen blev udsat i stedet for.

- Det hele startede for næsten 2 år siden da min egen søn, vores keeper Alfred og et par andre drenge, som alle var gamle AB-drenge, som jeg har været træner for, mødtes og ville sætte gang i et hold igen. Vi aftalte at vi ville sætte det hele i værk og at jeg skulle være deres træner.

- Vi startede med 6 drenge og blev hurtigt 10. I dag er vi vel 19 spillere, og 4 som prøvetræner. Hemmeligheden er at drengene har mulighed for at have et frirum, hvor der både er plads til det seriøse og det useriøse. Når man sætter mange forskellige peraonligheder sammen sp sker der selvfølgelig noget, og der er skabt en positiv ånd. Succes avler som bekendt succes, og det hele virkelig gået op i en højere enhed. Vi har vores egen Instagram-profil (ab_oel red.) og en sang som bliver spillet til vores kampe ved navn "Uglekaldet".

Vi hepper på Serie 5 drengene til de sidste 2 kampen, og håber at missionen om maximumpoint lykkes.

Nyheder
19.11.20
Appel fra borgmesteren
Vores borgmester Trine Græse sender en appel til alle os i foreningerne og klubb...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd