Facebook

Gensynsglæden er stor

29. marts 2021
En nedlukning som denne har været en hård tid for alle trænere og medlemmer hos AB, men fra d. 1. marts blev det muligt at starte op for udendørs træning. Selvom der endnu ikke er åbnet op for indendørs træning, vakte det stadig jubel fra trænere og medlemmer. Glæden ved at være tilbage i AB var ikke til at beskrive og det var som at være et skridt tættere på en mere normal hverdag - Tiden vi går i møde bliver lysere.

Vi har været nysgerrige på hvordan de forskellige trænere fra fodbold- og håndboldafdelingen har det med at være tilbage og hvordan tiden væk fra AB har været. Nedenunder ses nogle af deres udtalelser.

”Det bedste ved at være tilbage er at se drengene, og de elsker at være tilbage!”
- Bjarne Brohus, Serie 3 Cheftræner - fodbold

”Det bedste ved at være tilbage på AB er at se, hvor meget spillerne har savnet fodbolden. Fodbold er jo en stor del af drengenes identitet. Derfor har det været svært for både drengene og trænerne, at undvære det i hverdagen. Men helt overordnet set har det være en fornøjelse, at se hvor meget spillerne har savnet fodbolden og sammenholdet i AB”
- Morten Timm Kannegaard, U13-1 Cheftræner - fodbold

”Jeg glæder mig til at have den sidste tid med holdet på AB. Jeg glæder mig til at komme tilbage i hallen, så vi kan spille bold indendørs, men har været glad for muligheden for at spille håndbold udenfor.”
- Linea W. Johannessen - U13 Drenge træner - håndbold

”Vi har været tilbage i en måned nu og det er fantastisk! Vi ser frem til at komme indenfor igen eller at vejret tillader strandhåndbold.”
- Mikal Teztlaff - U15 Pige træner - håndbold

"Jamen det har været en hård tid for mig og mange andre. Savnet til spillerne, kollegaer og klubben har været ekstremt stort. Man har manglet AB i ens hverdag, men det er også under sådan en nedlukning, hvor man finder ud af hvor meget klubben betyder for én.”
- Benjamin Krautwald - U17-2 Cheftræner - fodbold

"Åhh Specials har glædet sig mega meget! Og det har været svært helt at acceptere at vi ikke har haft et svar på hvornår de måtte komme igen. Men jeg synes faktisk at de har været utrolig gode til at skrive søde beskeder til hinanden på Facebook, lægge gode musikvideoer op og bare skrive at de savner os.”
- Pernille Thomsen - AB Håndbold Specials træner

Vi glæder os over at se så mange tilbage, og ønsker alle en rigtig god træning!

Nyheder
29.3.21
Gensynsglæden er stor
En nedlukning som denne har været en hård tid for alle trænere og medlemmer hos ...
Kalender
12.4.21
Old boys 1 (+32)
AB-Stenløse BK
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd