Facebook

Moderklubben overtager U17 og U19

21. april 2021
Til medlemmer:

Fodboldbestyrelsen i AB meddeler, at moderklubben AB har indgået aftale med selskabet AB A/S, om at overtage U17 og U19 holdene fra 1. juli 2021 og ser derfor muligheden for at skabe en bedre sportslig og administrativ sammenhæng på tværs af årgangene – fra de yngste årgange og helt op til og med U19 holdet.

I AB har vi i mange år skabt nogle af landets bedste fodboldtalenter, der har skabt flotte resultater i de bedste landsdækkende ungdomsrækker pga. dygtige og veluddannede trænere. Vores U17 og U19 hold spiller i den landsdækkende Division, og vi udvikler talenter til klubbens 1. hold og oplever, hvordan tidligere ungdomsspillere fra AB i dag gør sig gældende i toppen af dansk fodbold, i
udlandet og på landshold – det er vi stolte af – og det vil vi fortsætte med!

Dansk Boldspil Union (DBU) arbejder på at der i dansk fodbold bliver skabt en landsdækkende U15 turnering i lighed med U17 og U19 rækkerne. Tiltaget er en del af DBU’s øgede fokus på også de yngste årgange (U10-U15 holdene), der dog også stiller større krav til de klubber, der har ambitioner om at deltage i de landsdækkende rækker. Det er en ambition, vi har i AB – og med overtagelsen af U17 og U19 holdene sikrer vi, at vi som klub lettere kan implementere de nødvendige tiltag og opgraderinger, så ambitionerne kan
indfries.

Med overtagelsen af U17 og U19 holdene overtager vi i AB fodboldafdeling alle økonomiske forpligtelser i forhold til ansættelser i ungdomsafdelingen og kan mere aktivt sikre en optimering af samarbejdet på tværs af årgange og trænerteams samt skabe en bedre kontinuitet i arbejdet med vores ungdomsspillere.

Vi glæder os enormt til den nye struktur, der samtidig bevarer det eksisterende stærke sportslige samarbejde med selskabet AB A/S og det sportslige team omkring klubbens 1. hold.

Med venlig hilsen,

Fodboldbestyrelsen i AB

Nyheder
13.5.21
Nørresundby-dreng endte på landsholdet


Det lå ikke lige i kortene, at den lille knægt fra Godthå...
Kalender
18.5.21
U16 (Øst)
AB-Roskilde Bk
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd