Facebook

Nyt ansigt i ledelsen

19. maj 2021
Thomas Guldborg Christensen med kælenavnet ’TC’, startede sin fodboldkarriere i AB, hvor han var med i de gyldne Superliga-dage i perioden 1999-2004. Herefter har karrieren budt på 1. Division og Superliga hos flere andre danske klubber, samt en tur forbi svenske Hammarby og islandske Valur Reykjavik.

’TC’ skal bistå bestyrelsen i en stabsrolle, hvor han kan bruge sin erfaring fra mange år som aktiv, og hvor han pt. er Team Manager hos DBU som koordinator for ungdomslandsholdene. Det har givet ham en stor ballast, som sammen med hans dedikation for at skabe et endnu bedre miljø, så vores talentudviklingsmiljø kan vokse endnu mere.

Vi er meget glade for at ’en af vor egne’, vender hjem til Skovdiget og nu kan bruge sine erfaringer fra en lang fodboldkarriere, kombineret med en Master i business coaching og lederskab, til at arbejde målrettet i samarbejde med bestyrelsen til at give AB vokseværk.

AB får en profil ind, som har været vant til at gå forrest både på og udenfor banen, hvilket fremadrettet vil komme AB til gode. Vi glæder os til et spændende samarbejde, og der er allerede flere projekter i søen, som er gavnlige for AB’s udvikling.

Velkommen til 'TC'!

Nyheder
9.6.21
AB & Sports College Gladsaxe i nyt samarbejde
AB og Sports College Gladsaxe har gået hånd i hånd siden SCG tog første spadesti...
Kalender
22.6.21
U16 (Øst)
AB-B.93
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd