Facebook

To stjerner i licenssystemet

1. juni 2021
Den årlige tildeling af klublicenser for den kommende sæson er nu offentliggjort. Her har AB fået 2 velfortjente stjerner, og klubben befinder sig på en plads som nr. 22 i landet. Klubberne måles på strategi, organisation, struktur, holdudvikling, talentidentifikation, faciliteter, produktivitet, individuel udvikling og uddannelse.

Fra den nye sæson råder moderklubben over hele talentakademiet, og U17 og U19 holdene bliver dermed administreret af fodboldbestyrelsen og talentchef Bo Storm. I samarbejde med førsteholdets træner Patrick Braune, skal den grønne tråd sikres hele vejen op, så vi udklækker nye talenter og sørger for den rette talentudvikling.

Formand Thomas Baadsgaard er stolt over de 2 stjerner
- Det er med stolthed og stor tilfredshed at jeg i dag har læst talentudvalgets afgørelse. At det er lykkes os at forsætte den flotte udvikling fra sidste år og tilmed bygge yderligere på er helt fantastisk. Der skal lyde en stor tak til alle der har været involveret i løbet af året fra det sportslige udvalg, sundhedssektoren, special-trænere og alle vores meget dygtige trænere på AB. Jeg ser frem til et spændende år med nogle nye ansigter, men heldigvis også med mange velkendte ansigter på holdet også!”

Kommende talentchef Bo Storm ser frem til fortsætte udviklingen
- Som kommende talentchef i AB, ser jeg meget frem til at forsætte klubbens flotte udvikling gennem de seneste 3 sæsoner. At AB placerer sig som nummer 13 af alle klubber, målt på produktivitet, er imponerende og en stærk indikation på klubbens talentudviklingsstrategi og det arbejde der, hver dag, foregår på træningsbanerne. Evnen til at udvikle fremtidens fodboldspillere er en hjørnesten i AB og jeg er overbevist om at klubben, med de ting der er på tegnebrættet, går en spændende tid i møde.

Især på produktivitet har AB som nævnt scoret højt i bedømmelsen, og AB er placeret på en plads som nr. 13 af alle klubber. Dette skyldes bl.a. de mange talenter fra egne rækker, som får masser af spilletid. Vi ser nu frem til en yderst spændende sæson 21/22, hvor det bliver spændende at følge nye årgange, og de nye trænerkonstellationer. Samtidig glæder vi os til at udklække nye talenter fra de gode ungdomsrækker.


Nyheder
9.6.21
AB & Sports College Gladsaxe i nyt samarbejde
AB og Sports College Gladsaxe har gået hånd i hånd siden SCG tog første spadesti...
Kalender
22.6.21
U16 (Øst)
AB-B.93
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd