Facebook

AB & Sports College Gladsaxe i nyt samarbejde

9. juni 2021
AB og Sports College Gladsaxe har gået hånd i hånd siden SCG tog første spadestik, og derfor er det helt naturligt at fortsætte det gode samarbejde, så AB’s unge spillere får en mulighed for ekstra træning. Tidligere har træningen foregået på banerne ved Gladsaxe Stadion, men nu rykker AB’s unge spillere ud til eget anlæg på Skovdiget 1 i Bagsværd. For nyligt overtog Jonas Enemark Jessen styringen i SCG efter mange år med Magnus Christensen ved roret, og nu har Jonas indgået en aftale med AB på vegne af SCG, hvilket betyder at klubben kan lave nogle gode tilbud til klubbens spillere.

Jonas Enemark glæder sig over talentudviklingen
- Vi er glade for at fortsætte det gode samarbejde med AB’s fodboldafdeling. Det strategiske samarbejde med AB hjælper os med indfrielsen af vores vision om at tilbyde et attraktivt sportstilbud til unge fodboldspillere i hele kommunen, der ønsker at kombinere uddannelse med sport. AB har altid haft et godt ry når det kommer til talentudvikling og kan tage æren for udviklingen af mange dygtige fodboldspillere, der i dag spiller i nogle store klubber. Derfor sætter vi stor pris på, at vores samarbejde omkring fodboldlinjen fortsætter på en ny adresse i Bagsværd. AB har et stort og flot anlæg i Bagsværd, som fodboldlinjen på SCG har fået lov til at benytte fra den nye sæson, hvilket alle vores elever på fodboldlinjen kommer til at nyde godt af.

Fodboldformand Thomas Baadsgaard er begejstret for muligheden
- Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Sports College Gladsaxes fodboldtræning på AB’s anlæg. Jeg er sikker på at endnu flere AB-spillere, vil gøre brug af muligheden for at morgentræne på vores dejlige anlæg med vores meget kompetente trænere. Vi byder samtidig velkommen til SCG’s administration i form af Jonas, som vi også glæder os til at se flere dage om ugen her på anlægget.

Kommende talentchef Bo Storm ser også frem til samarbejdet
- Som kommende Talentchef i AB ser jeg meget frem til at forsætte samarbejdet med Sports College Gladsaxe og derved sikre, at vores talentfulde unge fortsat oplever en meningsfyldt hverdag, hvor dannelse, uddannelse og fodbold går hånd i hånd.

Vi er glade for samarbejdet med SCG, og ser frem til at vi i fællesskab skal udklække flere talenter!


Nyheder
9.6.21
AB & Sports College Gladsaxe i nyt samarbejde
AB og Sports College Gladsaxe har gået hånd i hånd siden SCG tog første spadesti...
Kalender
22.6.21
U16 (Øst)
AB-B.93
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd