Facebook

AB lancerer pigefodbold

11. august 2021
En længe ventet nyhed, efter et par års pause, er at AB nu vil satse på pigefodbolden også! Der har manglet et tilbud til unge fodboldglade piger, hvorfor vi nu med glæde kan lancere netop dette! Vi starter med nogle prøvetræninger, hvor alle uanset niveau kan komme og prøve kræfter med fodbolden. Børneudviklingsleder, Rikke Rosa Eklander skal stå for at samle pigerne til en social og udviklende enhed, som nyder boldspillet.

Rikke Rosa glæder sig til opgaven
- Jeg hedder Rikke Rosa, er 26 år gammel og til daglig arbejder jeg som lærer på Mørkhøj Skole.
- Jeg har selv spillet fodbold siden jeg var 9 år gammel og spiller stadig den dag i dag. Udover dette har jeg en del træner erfaring, men primært fra mit nuværende U15 hold fra pigeklubben F.C Bella, som jeg har haft de sidste 6 år.
- Med min rolle som pige børneudviklingsleder i AB, er missionen at få implementeret pigefodbolden i klubben. AB har fantastiske træningsfaciliteter og gode forudsætninger for at få piger på banen.

- Som startskud har vi to åbne prøvetræninger, hvor piger i alderen 7-11 (U8-U12) er velkomne. Disse vil foregå tirsdag d. 17 og tirsdag d. 24 august. Begge kl. 17.00-18.00 på AB’s baner (tilmeld på billetto event: billetto.dk)

Udover dette får vi besøg af DBU’s pigeraket d. 9 september kl. 17:00. Sæt X i kalenderen og kom forbi og få en prøvesmagning på fodbolden!

- Har man nogle spørgsmål eller vil vide mere, er man velkommen til at kontakte mig på telefon: 31904283 eller på mail: rikke@abfodbold.dk.

Jeg håber på at se en masse fodbold glade piger! :)

De bedste hilsner
Rikke Rosa


Nyheder
16.9.21
AB CUP
Masser af sjov, bold og kampe
Fra Gladsaxe Bladet

111 hold spillede fodbold til den store gul...
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd