Facebook

U14-1 vinder ligaen!

19. oktober 2021
U14-holdet har vundet efterårsturneringen med 20 point for 9 kampe, i en tæt række med flere forfølgere. Det blev en realitet, da Nykøbing FC blev besejret med 1-0 på udebane. Hårdt og målrettet arbejde har udløst en fortjent førsteplads, som drengene kan være stolte af.

Cheftræner Anders Mortensen har nydt udviklingen
- Jeg overtog i sommers en dygtigt trænet trup, som tidligere har haft Morten Kannegaard (Børneudviklingsleder) som træner. Mortens grundarbejde og truppens vilje til at træne og lære, har gjort arbejdet nemmere for os i det nuværende trænerteam. Derudover har stemningen på Skovdiget og kulturen omkring klubben givet os den perfekte balance til at fokusere på processen.

- Spillerne har været dygtige til at forstå, at hvis man træner for at udvikle sig, så vil de positive oplevelser komme til en. U14-truppen er også en trup, hvor spillerne hjælper hinanden og har stærke personlige relationer, hvilket hjælper dem med at tage ejerskab for deres udvikling og handlinger.

- Til sidst, så har stemningen omkring holdet fra forældrenes side været en indflydelsesrig hjælp. Specielt efter de første 3 kampe, så har deres positivitet oveni deres fokus på processen, hjulpet holdet med at have ro til udvikling, slutter cheftræneren.

Ungdomsudviklingsleder Jon Bryntesson har kun ros til overs
- Jeg vil gerne sige stort tillykke til U14-trænerteamet, spillere og ikke mindst klubben med dette flotte resultat.

- Resultatet er et kvalitetsstempel i den positive udvikling i træningskulturen vi har arbejdet henimod de sidste 2 år.

- Anders og Dennis har virkelig fået samlet gruppen, og har fået det bedste frem i den enkelte spiller. Der er så meget kvalitet i denne 2008 årgang. Så efter en svær start med 2 point efter 3 kampe har de virkelig sat noget godt sammen.

Talentchef Bo Storm er stolt over resultatet
- Som Talentchef og Head of Coaching i AB er jeg, på vegne af hele miljøet på Skovdiget, stolt over at ét af vores akademihold så tidligt i processen leverer så flot et resultat.

- Potentialet på årgang 2008 er stort og at Anders, Dennis og drengene, efter en pointmæssig svær start, har hentet 18 point i de seneste 6 kampe, vidner både om den kvalitet der er i u14-spillertruppen, men i høj grad også om den træningskultur der aktuelt kan opleves på Skovdiget.

Vi ønsker U14 tillykke med det flotte resultat, og ser frem til at følge dem fremadrettet!

Nyheder
26.11.21
AB præsenterer ny salgskonsulent
Det glæder os at kunne meddele, at AB’s fodboldafdeling har ansat Jonas Bech som...
Kalender
13.12.21
AB-Tjønserne
AB - AB Tårnby
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd