Facebook

AB præsenterer ny salgskonsulent

26. november 2021
Det glæder os at kunne meddele, at AB’s fodboldafdeling har ansat Jonas Bech som salgskonsulent. Jonas startede i mandags, og er i fuld gang med at udvikle det nuværende sponsorkoncept, som udrulles løbende mens der drives netværk og aktiveres forskellige eksponeringsmuligheder.

Jonas har en uddannelse i Sportsmanagement, og har en stærk profil indenfor fodboldverden, med erfaring fra BK Skjold, Skjold Birkerød og DBU. Han har derudover erfaring fra salgsbranchen, hvor han har arbejdet med salg af netværksgrupper til store- og mellemstore virksomheder.

Jonas glæder sig over den nye spændende rolle
- Jeg er meget glad for at have fået muligheden som salgskonsulent i AB. Først og fremmest bliver min rolle, at skulle stå for partneraftaler og sponsorater til fodboldafdelingen, så vi får et økonomisk fundament til at fortsætte den gode sportslige udvikling vi er inde i. Det er en spændende opgave, og jeg ser rigtig mange muligheder i AB’s talentakademi, som giver unikke muligheder for eksponering. Dette sker ikke kun i lokalområdet, da vi er i den lyksalige situation, at vores talenter er så dygtige at de deltager i kampe og stævner i hele landet.

- Som ny partner i AB vil man først og fremmest være med til at støtte en traditionsrig fodboldklub i en rivende udvikling. Som virksomhed, vil man udover en masse goodwill i lokalsamfundet, få en stor organisk eksponering på grund af det høje antal mennesker der kommer forbi anlægget som spiller, træner, forældre, gæst eller anden interessent. Derudover er AB også aktiv på flere online kanaler, hvilket giver masser af synlighed. Vi har en række spændende arrangementer i støbeskeen, så der kan blive opbygget et godt og dynamisk netværk. Der er således en masse at tage fat på, hvilket jeg glæder mig meget til.

Vi byder Jonas varmt velkommen i klubben, og opfordrer til, at hvis man kunne tænke sig at høre mere om mulighederne, så skal man bestemt ikke tøve med at kontakte Jonas, hvilket kan ske på jonas@abfodbold.dk.


Nyheder
18.1.22
Anders Mortensen i ny rolle på U19
Anders Mortensen har haft mange forskellige kasketter på i sin tid i AB.
Kalender
24.1.22
AB-Tjønserne
AB - BK FREM
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd