Facebook

Herrmann & Fischer


Herrmann & Fischer A/S er dit grafiske hus

Hos os får du en pakkeløsning, hvor alle opgaver løses i huset. Det gør vi kan levere alt inden for design, grafik, foto, web, tryksager, digitalprint, messemateriale, full-service lager- og logistikløsninger. Kort sagt er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi elsker specialsager, hvor der skal udføres noget unikt, som kræver omfattende trykarbejde og gode idéer. Idet vi selv huser alle ressourcer til at lave tryksager både i store opslag og sager med mange specifikke detaljer, kan vi levere alle slags opgaver fra dag til dag. Således har du en pålidelig partner til altid at levere dit projekt til tiden.

Vi føler os mest trygge ved at udføre alt i eget hus, for at sikre den høje kvalitet og den hurtige leveringstid. Dog finder vi det spændende at indgå samarbejde med andre bureauer i forhold til større projekter og forløb, hvor mange forskellige kompetencer skal spille sammen.

Herrmann & Fischer er et veletableret brand, og vi har serviceret vores kunder siden 1975. Vi har eksisteret så længe, fordi vi har et stort fokus på pålideligheden og den høje kvalitet. Derudover følger vi med tiden, og udvikler de kompetencer vi har i huset til at kunne møde fremtidens udfordringer. Hos os er vi gode til at sætte fingeren på pulsen, og finde den bedste løsning til kundens behov – som samtidig er den mest økonomiske løsning. Er kunden i tvivl om hvad der skal udføres, hjælper vi også til med analyser, brand identitet og at fremhæve kundens kvaliteter. Vores hovedkompetencer er på det trykte medie – men da dette kan bestå af flere lag og processer, tilbyder vi også ressourcerne til dette i form af erfarne og kreative ansatte i huset.

Vores kreative sind står aldrig stille, og vi er ikke bange for at påtage os opgaver, som udfordrer alle medarbejdere, metoder og teknologier. Så giver vi den bare en ekstra skalle for at give vores kunder den bedst tænkelige oplevelse.

Hos os skaber vi tryghed for dig og synlighed omkring dit brand.

Se mere på www.hogf.dk eller kontakt Anders Ramsing Fischer på tlf.: 21 22 48 46 eller via e-mail: arf@hogf.dk
Nyheder
26.1.22
Interview med Jon Bryntesson
Jon Bryntesson har hidtil fungeret som ungdomsudviklingsleder i indeværende sæso...
Kalender
5.2.22
Senior 3 (Serie 4)
AB - Rosa La FC
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd