Facebook

AB's Talentakademi


I AB bruger vi egne talenter

Vejen til førsteholdet i AB er kort, hvilket vi har bevist ved at integrere egne spillere hele vejen op til førsteholdet. Og det skal ikke være ens alder, men ens evner på banen der afgør det. Vi har akademispillere, som træner med fpå førsteholdet, når deres evner skal matches på et højere niveau, og de skal testes i at træner seniorfodbold. Det udvikler den enkelte spiller, når man matches med seniorspillere, og giver dermed et skub i den rigtige retning.

Vi har dygtige trænere

Fra U13-U19 går vi meget op i seriøsiteten og intensiteten til træning, og har derfor ansat nogle dygtige og veluddannede trænere. Vi har uddannet mange dygtige trænere i årenes løb, og rekrutterer også i egne rækker til vores yngste hold. Med erfarne og veluddannede trænere, som følger klubbens 'grønne tråd', så kan vi sikre at vores spillere får den rette læring - både på og uden for banen.

Gladsaxe Sportscollege

AB var med til at stifte Gladsaxe Sportscollege tilbage i 2006, og vi har derfor et tæt samarbejde. Vi giver dig mulighed for at teste en hverdag i et semi-professionelt miljø, sammen med idrætsudøvere fra flere sportsgrene. Her stiller vi de krav, som dine omgivelser forventer af dig som elite idrætsudøver. Samtidigt lover vi dig oplevelser og venner for livet. Målsætningen med Sports College er at udvikle dig personligt, menneskeligt og uddannelsesmæssigt.

Talenter på øverste hylde

I AB er listen af spillere, som vi har udviklet lang. Historisk set kan man se på spillere som René Henriksen, Peter Løvenkrands, Martin Albrechtsen, Danny Olsen, Mikkel Bischoff m.fl.

Af nuværende spillere, som har været forbi AB's ungdomsafdeling tæller mange spillere fra ind og udland, og vi er stolte over listen af spillere fra de bedste ligaer i flere lande inkl. Danmark. Udover denne liste, så er der rigtig mange spillere fra AB's ungdomsakademi som nu spiller i NordicBet Ligaen.

- Lukas Lerager
- Nicolai Jørgensen
- Younes Namli
- Nikolas Nartey
- Tochi Chukwuani
- Ayo Simon Okosun
- Rasmus Thelander
- Oliver Lund
- Anis Ben Slimane
- Jakob Haugaard
- Mikkel Andersen
- Kasper Enghardt
- Jacob Steen Christensen
- Kevin Tshiembe
- Stephan Andersen
Billeder: Mia Hansen, AB Forever
Nyheder
28.9.21
Senior 2 (Serie 1)
Spillerinterview med Victor Thygesen
AB’s Serie 1 hold er kommet godt fra land i den nye sæson, og ligger pt.
Billedserier
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd