Facebook

AB REMA 1000 CUP 2020

Velkommen til AB REMA 1000 CUP 2020 - 15. maj til 17. maj 2020.

AB REMA 1000 CUP er ABs traditionelle ungdomsstævne med mere end 29 år på bagen. Her har ABs ungdomshold dystet mod danske hold fra nær og fjern, og haft mulighed for at møde hold fra det store udland. Blandt mange deltog Malmö FF i mange år med adskillelige hold, og således har man bla. oplevet en ung Zlatan Ibrahimovic trylle på ABs baner. Klubber fra Gladsaxes venskabsbyer har også været flittige gæster med deltagelse fra eksempelvis Finland, Island, Tyskland, Polen og Ungarn.

Turneringen bliver afholdt på ABs anlæg i Bagsværd,som består af 7 græsbaner og 2 kunstgræsbaner, dvs. alle kampe bliver spillet samme sted. Turneringen afvikles over fredag, lørdag og søndag, og der vil alle dage blive spillet en masse god fodbold og vi bestræber os på at give spillerne samt deres medrejsende fans en kæmpe oplevelse.

Der vil være medaljer til alle i de små rækker, og løbende præmier for sjove detaljer, flotte mål og godt kammeratskab. Stævneområdet er et afgrænset område, hvor der også vil være boder og sjov til søskende under stævnet. Vinderpokaler til de store rækker i A og B slutspil.

AB Sportscaféen tilbyder snacks, drikkevarer og lækkerier til hele familien under hele stævnet.
Stævnet tilbyder mulighed for fællesspisning til spillere og forældre i ABs Sportscafé efter kampene. Yderligere info følger til tilmeldte hold.

Vi håber at se jer til nogle fodboldfestlige dage i maj måned!

Med sportslig hilsen
AB

Tilmeld dit hold her: staevner.dk

www.youtube.com
Thomas Demant
Holdleder
Mobil: 22282964
tdemant@gmail.com

 
Log-ind
 Glemt password?
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd